Подкрепете ни

Организация на българските скаути работи по голямо разнообразие от програми и проекти, които за да се реализират се нуждаят от по-големи и по-малки вноски. Даренията са жизненоважни за подпомагане на общественополезната ни дейност. Няма малко дарение-всяка малка вноска помага.

Даренията ще подкрепят екологичното образование, образованието за мир, развитието на лидерски умения, устойчивото развитие, здравето на децата, младежко участие във вземането на решения, както и много други области.

Вече 5 години възстановяваме малко, по-малко скаутския ни център в Шумен. Днес вече може да се похвалим, че възстановяваме на 100 % покрива на основната сграда. Повече от 500 м2 са покрити, остава още малко и сме готови.

Имаме реална възможност да възстановим и една от големите зали в Shumen International Scout Center. Нашето желание е да я превърнем в екологичен център за обучение. Общия бюджет за ремонта за залата е приблизително 11500 лв. и ние вече сме подсигурили 7548 лв. Голяма част от възстановителните работи ще си ги направим сами и ще спестим от заплащане на труд. Друга част се надяваме да намерим като дарение от частни дарители. За тези, които искат да помогнат предлагаме възможност за дарение чрез банков превод и paypal.