Какво е необходимо, за да оцелееш

Официално представяне на вторият сезон на интернет поредицата "Какво е необходимо, за да оцелееш" /"What It Takes to Survive"/беше направено пред представители от над 20 европейски скаутски организации по време на Генералната асамблея на Европейския младежки форум, която се състои от 17 до 20 ноември във Варна- Европейска младежка столица за 2017 г.

survive

Организацията на българските скаути използва възможността, в рамките на съпътстващата програма на Генералната асамблея, на 17 ноември да представи пред делегатите този новаторски младежки проект, дело на скаутите Цветан Найденов и Светослав Атанасов.
Авторите сами се определят като големи ентусиасти, които всеки ден учат и откриват нови неща. И тъй като се занимават още с кино и всякакви видове спортни и екстремни активности, са решили да представят скромния си опит на всички, които имат желание да се запознаят с някои начини на оцеляване, като всички техники са лично изпробвани и проверени от тях.

YFJОчаквайте да гледате на уеб страницата на Организация на българските скаути всички нови епизоди на интернет поредицата.
Можете да видите началото на втория сезон тук: https://youtu.be/FE2om9mxQ-8

Tags: Новини