Национална Ровърска среща

⚜️ В периода от 24.11. до 26.11. се проведе среща с цел повишаване качеството на работата на Организация на българските скаути с младежите на възраст 16-30г. Всички са чували за малките скаути и за техните интересни и забавни дейности, но има и по-големи скаути, които са зад светлините на прожекторите - Ровърите (18г.-26г.).
 
Те, както всички скаути, се нуждаят от своите лагери и дейности. Ето, че дойде момента за първото от поредица събития. Всички бъдещи, настоящи и бивши ровъри бяха поканени (16-30 г.). Целта на този уикенд беше да запознаем новите ровъри със старшите такива и чрез забавления, игри и много полезни занимания, бяха разгледани теми като работа в екип, реакция в кризисни ситуации, личностно и професионално развитие и сфери на реализация след завършване на средно образование.
 
rover meeting2
 
🗺️Благодарим на нашите домакини от национален STEM център, на чиято територия бе проведено цялото събитие.
 
Дейността е изпълнена в рамките на Проект НПИМД-КО1-ОБЛ-013/2023 „Повишаване качеството на младежката работа в скаутската организация“, финансиран по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта (2023-2025).

Tags: Новини Любопитно