Обучение Финанси и Социални мрежи

⚜️В периода 16.02-18.02.2024 г. в гр. Варна се проведе обучение за клубни и заместник-клубни водачи, както и за доброволци, които отговарят за представянето на скаутските клубове в социалните мрежи, работят с клубни финанси, подпомагат младежите в подготвяне и изпълнение на малки проекти.
 
📣Теми като определяне и достигане на целева аудитория чрез изграждане на ключово съдържание под формата на публикации в социални мрежи, както и създаване на всички прилежащи компоненти към нея, предизвикаха интереса на участниците.
 
Други теми, които бяха включени са подготовка на конкурентни проекти към различни донори, както и изработване и структуриране на финансови отчети по дадени дейности . Акцент в последния ден от обучението беше детайлното разглеждане на политиките са сигурност и безопасност на скаутската организация.
 
🪢Групата беше разделена на няколко екипа, които се поставяха в реални ситуации от практиката, като целта на този метод бе да се осъзнае нуждата от стратегическо планиране, подбиране на правилни подходи и спазване на крайни срокове. Oбучението приключи с покана към участниците да развият своите идеи и да търсят повече информация и обучения за темите, които ги интересуват.
 
Дейността е изпълнена в рамките на Проект НПИМД-КО1-ОБЛ-013/2023 „Повишаване качеството на младежката работа в скаутската организация“, финансиран по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта (2023-2025).

Tags: Новини Любопитно